7 ember, akinek nélkülözhetetlen a mágneses töltő- és adatkábel

2016.10.28
Címkék:

Írtunk már a WSKEN Xcable mágneses töltő- és adatkábel előnyeiről amiről ide kattintva olvashatsz röviden. Most össze szedtünk 7 embert és indokot, akiknek biztosak vagyunk, hogy hasznos lesz a mindennapokban

  1. Sofőröknek

Aki sokat vezet tudja, hogy vezetés közben 1000+1 dologra kell figyelni. Gyalogosokra, más sofőrökre, táblákra, útjelzésekre, motorosokra, biciklisekre. Ha éppen vezetés közben kezdene kifulladni a telefonunk ezzel a mágneses kábellel, anélkül, hogy egy pillanatra is levennénk a szemeinket a közlekedésről és a forgalomról, egy kézzel és egy pillanat alatt tudjuk csatlakoztatni a telefont és már tölteni is.

 

  1. Építő iparban dolgozóknak

Ezen a területen dolgozók sokszor olyan környezetben dolgoznak, ahol sok a por, ahol ide-oda dobálják a kollégák a szerszámokat, vödröket, dobozokat. Ez bizonyos kellemetlen is lehet, ha valaki véletlenül a kábel miatt lerántja a telefont és az leesik a földre. A mágneses töltővel ilyen probléma nem fordulhat elő, mert, ahogy ez megtörténne, a kábel lecsatlakozik a telefonról és nem rántja le magával. Nem mellesleg a telefon csatlakozóját valamennyire víz és porállóvá teszi.

 

Megrendelni itt tudod a kábelt 

  1. Nőknek

Mivel 2-szer 3-szor gyorsabban tölt fel a telefon, mint más kábelek esetében ezért minden igényes és magára adó hölgy kedvence lesz, mert a reggeli készülődés alatt feltölt a telefon. Ezzel még a telefon akkumulátorát is kíméljük, hogy nem hagyjuk egész éjszaka rajta a töltőn.

 

  1. Anyukáknak

Az összes anyuka tapasztalta már és nagyon jól tudja, hogy a kis csemetéiket minden érdekli és ha csak egy másodpercre is magukra hagyjuk őket képesek felforgatni az egész lakást azért ami őket izgatja. Ha véletlenül egy töltés alatt lévő telefonhoz nyúlnának vagy felállás közben a kábelbe kapaszkodnának, leránthatják a kábellel együtt a készüléket. De ha mágneses kábelt használunk, ez nem történhet meg, mert a mágnes elenged, mielőtt leesne a telefon.

 

  1. Vállalkozóknak, menedzsereknek

A okos telefonok a vezetők és vállalkozók dolgát rettentően megkönnyíthetik és felgyorsíthatják. Egy megbeszélés előtt, ha lemerülne a telefon, a mágneses kábel segítségével gyorsan feltölthetjük. De abban is óriási segítséget nyújt, hogyha rohanunk, de kellene egy adat a telefonról vagy a telefonra akkor azt 2-szer 3-szor gyorsabban át is másolhatjuk A-ról B-re.

 

  1. Fiataloknak

A fiatalok 99%-a folyamatosan versenyez egymással, hogy kinek mennyire menő cucca van. Egyfolytában keresik a legújabb dolgokat, eszközöket, ami másnak még nincs és ezzel szeretnek fel is vágni. Mivel a mágneses kábel egy innovatív kiegészítő és design-os és a technológiája fejlett, fontos lehet ebben a körben is, hogy kinek lesz meg az elsők között.

 

  1. Házi állatot tartóknak

Amiért az anyukáknak, hasonlóan a házi állatot tartóknak is előnyös és hasznos a mágneses kábel. Ha olyan házi állatunk van, ami rohangál vagy repked és elakar jutni tűzön vízen keresztül is bárhová, akkor szintén a mágneses csatlakozásnak köszönhetően megtudjuk kímélni az okos eszközeinket attól, hogy lerántsák és az idegrendszerünket is az idegeskedéstől, hogy megsérült vagy eltört.

 

Megrendelni itt tudod a kábelt most bevezető áron