Már egy éve tünetmentesen

Azaz bevált praktikák a Covid19 járvány ellen.

Bejáratban, figyelmeztetések, fertőtlenítés
A bejáratban, figyelmeztetések, fertőtlenítés

Már a járvány megjelenésének első pillanatában bevezettük cégünknél a szükséges intézkedéseket a Covid19 vírus terjedése ellen. Hatékonynak bizonyultak ezek az elemek, hiszen munkatársaink nem betegedtek meg, és e mellett biztosítani tudtuk és tudjuk is az üzletmenet folytonosságát, és hibátlanul kiszolgáljuk ügyfeleinket.

De nézzük is meg, hogy melyek voltak ezek a tételek:

– Törölköző helyett papírtörlőt használunk.

– Munkatársainknak, látogatóinknak, vendégeinknek a bejáratban minden belépés előtt le kell fertőtleníteni a kezüket, továbbá a munkaközi szünetekben is kell használni a kézfertőtlenítőket.

– Munkatársainknak, látogatóinknak, vendégeinknek folyamatosan maszkot kell viselniük. A maszkokat biztosítjuk számukra; többféle maszkot (eldobható, többször használt textil) szereztünk be, több méretben és kivitelben is.

– Az irodát legalább naponta egyszer takarítjuk, és naponta többször fertőtlenítjük, kiemelten azon tárgyakat, amelyhez hozzáérünk.

– Természetesen, ha valaki érintkezett egy igazoltan fertőzött személlyel, vagy csak gyanús esettel találkozott, vagy esetleg külföldre utazott, akkor minimum 10 napig karanténban kell tartózkodnia.

– Ütemezés, menetrend: menetrend szerint dolgozunk, váltott műszakokban dolgozunk, munkacsoportokat, „munkabuborékokat” hoztunk létre, hogy minél jobban elkülönítsük az embereket. Az egyes buborékok nem tartózkodhatnak egy időben egy helyen. Ebédidőben is csak 2-3 ember ehet egyszerre, lehet az ebédlőben, amit 20 percenként váltunk. Öltöző használata is így lehetséges csak. A kontaktus minimális, csak a szükséges alkalmakra szorítkozik.

– Minden beérkező csomagot fertőtlenítünk, kesztyűben kezelünk. Használunk ózongenerátort is.

– Partnereink nagyon rugalmasak és megértik ezt a helyzetet, online követjük az üzletet, online technikákat, rendszereket használunk a kapcsolattartáshoz, az értekezleteket csak online tartjuk meg.

– Támogatjuk egymást a közlekedésben (bejutás, hazajutás), összebeszélünk, és autóval jövünk-megyünk, nincs tömegközlekedés.

Nagyon büszkék vagyunk kollégáinkra, felelősségteljesen kezelik a helyzetet, fegyelmezettek és otthon is betartják a szabályokat, vigyáznak egymásra. Mindezen elemeknek és tevékenységeknek köszönhetően nincs fertőzésünk. Biztosítottuk, biztosítjuk az üzletmenet folytonosságát is!

Covid19, védekezés, maszk
Bypass bejárat