Pályázati információk – VEKOP-1.2.6-20

2020.11.16
Címkék:

A kedvezményezett neve: Ú.Bypass Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Technológiai korszerűsítés az Ú.Bypass Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 27.140.000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretei között beszerzésre kerülnek az alábbi berendezések: Kefés tisztító berendezés, valamint UV nyomtatógép.
A gépberuházáson túl sor kerül még ingatlan korszerűsítésre is. Ennek keretében homlokzati hőszigetelő rendszer és födém szigetelés kerül kiépítésre, valamint korszerűsítjük a világítási rendszert új, LED panelek felszerelésével, valamint a mérőhely szabványosításával, mely szükséges a tervezett hőszivattyú beüzemeléséhez is. Az ingatlan beruházás részeként szekcionált kapura cseréljük a régi hőhidas kaput, valamint a külső nyílászárók egy része is cserélve korszerű műanyag nyílászárókra.
Szoftver beszerzés keretében bevezetünk egy felhő alapú új ERP rendszert, mely a vállalat irányításának egészében fog segítséget nyújtani. Az ERP rendszer bevezetéséhez szeretnénk tanácsadást is igénybe venni, mely segítségével a vállalatirányítási rendszerünk specifikusan a cég igényei szerint kerül kialakításra Azzal, hogy fejleszteni tudunk, az magában azt jelenti, hogy versenyképesebb lesz cégünk, amivel több megbízást tudunk elnyerni és több megrendelést kielégíteni. Sok esetben eddig is túlórával, plusz szolgáltatói erőforrások igénybevételével tudtuk teljesíteni a feladatokat.
A plusz munkaórák csökkentésével tudjuk növelni a munkavállalói elégedettséget, amely által tudjuk növelni a munkaerő megtartást, csökkenteni a fluktuációt. Az új kollégák keresése és betanítása mindig plusz erőforrásokat igényelnek, és veszélyeztetik a megrendelői elégedettséget. A plusz szolgáltatói költségek ronthatják a jövedelmezőséget és a minőséget is. Ha hatékonyak vagyunk mind a termelékenységben, mind a költségekben, akkor megbízóink elégedettek maradnak és lesznek, így a létszámunkat meg tudjuk tartani.
Továbbá fontos számunkra, hogy a munkakörülmények megfelelőek legyenek a munkavállalóink számára. Mind az épület korszerűsítésével és mind az új technológiák, gépek, szoftverek bevezetésével a fenti célokhoz járulunk hozzá. A termelékenység növelését korszerűbb munkahellyel és így elégedettebb munkatársakkal, korszerű hatékony gépekkel és IT infrastruktúrával, alacsonyabb működési költségekkel tudjuk elérni.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. május 31.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01054