Pályázati információk – VEKOP-8.5.3-17

2020.01.01
Címkék:

A kedvezményezett neve: Ú.Bypass Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: VEKOP-8.5.3-17 Munkahelyi képzések támogatása mikro-kis és középvállalatok számára

A szerződött támogatás összege: 14.132.601 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Munkahelyi képzések az Ú.Bypass Kft.-nél című projektünkben a képzési igényeket egyrészt vezetői tervezés szintjén, másrészt a munkavállalók egyéni interjúztatása során mértük fel.
Összes dolgozónk a munkakörének megfelelő végzettséggel és általános informatikai szaktudással rendelkezik, a fejlődésükhöz, előléptetésükhöz szükséges digitális kompentenciafejlesztést az alábbiak szerint tervezzük. Általános informatikai ismereteiket elsősorban az alacsonyabb végzettséggel rendelkezőknek kell bővíteni, számukra IKER1 és IKER2 képzéseket tervezünk, melyek célja az alapvető digitális kompetenciák megszerzése. 5 vezető beosztású munkatársunk számára tervezünk táblázatkezelés emelt szinten és adatbázis-kezelés alapfokon képzéseket. Ezek célja az egyre növekvő adminisztrációs és dokumentációs terhek csökkentése, illetve az egyre növekedő adatbázisunk hatékony kezelése. A digitális kompetenciafejlesztő képzéseink hatásásra egyes munkafolyamatok ideje jelentősen lerövidíthető.
Gyártással, szervízzel, logisztikával foglalkozó vállalkozásként számunkra komoly lehetőségeket jelentenek az IPAR 4.0 megoldások – elsősorban az M2M technológia – alkalmazása. Jelenleg egyik vezetőnknek sincs kellő ismerete erről a területről, ezért számukra egy IPAR 4.0 szemléletformáló képzést terveztünk.
Megváltozott munkaképességű munkatársunk kommunikációjának megkönnyítése érdekében tervezzük a jelnyelvi képzést, melyen 5 munkatársunk fog részt venni.
Az alacsony végzettségű munkatársaink számára munkaerőpiaci kompetenciafejlesztő képzést terveztünk.
Hangsúlyozottan fejlesztendő területnek tartjuk az együttműködési, kommunikációs és hatékony munkavégzést segítő kompetenciafejlesztő képzéseket, ezért indítunk asszertív kommunikáció, stresszkezelés és konfliktuskezelés képzéseket. Utóbbi 2 képzésen mind a képzésekbe bevont 26 fő részt vesz.
Vezető beosztású munkatársaink egyre többször vesznek részt külföldi műhelymunkákon, konferenciákon, akár előadóként is. Az ő vezetői és angol nyelvű előadói kompetenciákat szeretnénk fejleszteni, hogy hitelesen és profin képviselhessék cégünket. Közülük 2 főt külön angol nyelvi képzésre is beíratunk.
A projekt keretében OKJ-s képzéseket terveztünk, irodai munkatársaink részére adó-, TB és bérügyintéző képzéseket; a szervízben dolgozó 1-1 munkatársunk részére pedig raktáros, elektronikai műszerész és vámügyintéző képzéseket. Raktárvezető kollégánk számára B kategóriás jogosítványt terveztünk, hogy a telephelyeink közötti ingázása idő- és költséghatékonyabb lehessen.
A képzéseket külső szolgáltatók megvalósításával tervezzük végrehajtani.
Összesen 20 képzést tervezünk, a képzések összóraszáma több, mint 3000 óra, a tanúsítványok, bizonyítványok száma 100%-os eredmény esetén 125 darab lesz.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.10.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00121