TESZT | JAVÍTÁS | FELÚJÍTÁS

MEGÚJÍTJUK …

Telekommunikációs-, szórakoztató-, számítástechnikai-, háztartási- és jármű-elektronikai eszközön és tartozékain végzünk funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikát, javítást, karbantartást és esztétikai megújítást (TRR).

A felújítás már az eszközök beszerzésénél elindul. Érdemes a beszerzésnél figyelembe venni, hogy mit válasszunk. A kérdés az, hogy a garanciális és néha külföldi szakszervizt részesítsük előnyben – és ráadásul kifizessük még a szállítási költséget is – vagy kérünk 3%-kal több eszközt és javító gyári értékeket visszaállító szoftvereket, leírásokat. Célszerű az ÁSZF-et is már úgy kialakítani, hogy az ügyfél feladata legyen az eszközök visszaszállítása az ügyfélszolgálati pontokra, és ne a szerelők/telepítők/forgalmazók gyűjtsék azokat be.

Amire képesek vagyunk

Műholdas és kábeltelevíziós beltéri egység (STB, Set-top box), modem/router, illetve bármilyen telekommunikációs-, szórakoztató-, számítástechnikai-, háztartási-, jármű elektronikai eszköz, továbbá tartozékok (pl. távirányító, kábelek), smart kártyák

  • funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikája, szoftver frissítés, tisztítás
  • javítása (1. szint: modulcsere, 2. szint komponens szintű javítás, pl. kondenzátor, IC forrasztás, 3. szint BGA),
  • karbantartása (ECO, pl. régi kondenzátor csere, tisztítás szétszedéssel, pasztázás),
  • esztétikai felújítása (egyengetés, csiszolás, felület kezelés, festés, jelölés, gravírozás, nyomtatás).
  • garanciális javítása (RMA), komplett ügyfélszolgálat ellátása.

SELEJTEZÉS HELYETT

Elektronikai termékek teljes körű javítása, karbantartása és esztétikai felújítása a fő profilunk. Nagy széria számú szervizelés és megújítás mellett egyedi megrendelésekkel is foglalkozunk. Szervizünk level 1-3, és akár komponens szintű javításokra is képes. Esetleges gyártási hibákat feltérképezzük, és ajánlatot teszünk azok kiküszöbölésére (karbantartás – ECO).

Új készülékek bevezetése esetén ún. 3 lépcsős szoftver field tesztet végzünk, és a prototípusok „gyenge pontjait” megkeressük. Műholdas antenna jelnyereségi tényező vizsgálatot, CAM/CI+ modul field tesztet, és készülékek kompatibilitás tesztjét is elkészítjük.

Fényezéssel, UV nyomtatással, lézeres jelöléssel tesszük egyedivé a kívánt termékeket, berendezéseket legyen az bármilyen felület, szín, felirat vagy logó.

… ÉS A TERMÉK TOVÁBB ÉL, szolgáltatásainkkal

Funkcionális, szoftver és hardver diagnosztika, Smart kártyaleválasztás, javítás, karbantartás, esztétikai felújítás (csiszolás, egyengetés, polírozás, fényezés, lézeres jelölés), tartozékok felújítása, beszerzése, személyre szabás, selejtezés, veszélyes hulladék kezelés, teljes körű logisztika, teljes körű kommunikáció, nyomon követés, jelentés és elemzés rendszer kialakítása (TAT, NFF), egyedi tesztszoftver írása igény szerint (pl. új eszközök tesztelési metódusának kidolgozása).

Rendelkezünk sok éves tapasztalattal hibakeresés és javítás területén, mérnökökkel, műszerészekkel, technikusokkal, ESD védelemmel, 5S szerinti folyamatokkal, környezetkímélő technológiákkal. További erőforrásaink: BGA és SMD forrasztó állomások, stressz tesztek elvégzéséhez szükséges teszt kabin.

A beszerzési hálózat és a logisztikai terület folyamatos fejlesztése mellett rendelkezésünkre állnak fix beszállítók, akik segítségével folyamatosan aktualizálni tudjuk alkatrész bázisunkat és cserekészülékeinket. Nagy tapasztalatunk van riportok, elemzések készítésében. Auditált telephelyünk és tevékenységünk, valamint a kiváló kommunikációnk pedig garancia a minőségi munkára és a vevői elégedettségre.

Tesztelés

Régi eszközeit, új fejlesztéseit teszteljük, megvizsgáljuk, riportot készítünk.

Újrahasznosítás

Selejtes eszközök alkatrészeit megvizsgáljuk, és amennyiben lehet, fel is használjuk.

Folyamatos működés biztosítása, azaz nincs megállás

Általunk nem marad sem Ön sem Ügyfele készülék, berendezés nélkül. Mindig előre dolgozunk, tartalékokat képzünk.

Garancia

Cégünk által javított és/vagy felújított berendezésekre fél éves (6 hónap) illetve a felhasznált alkatrészekre dokumentált gyártói garanciát vállalunk.

Környezet

ESD-védett szerviz és tesztelői környezet.

Az üzemünkbe beérkezett eszközök többszörös teszten mennek át, a garancia idő meghosszabbodik, nincs semmilyen rejtett hiba. Amit lehet, azt megmentünk.

MI MEGÚJÍTJUK, TE HASZNÁLOD, gyors átfutási idővel

Legtöbb esetben gazdaságosabb és gyorsabb megoldás a meglévő eszközöket megújítani, mint heteket vagy hónapokat várni az új berendezésekre.