TESZT | JAVÍTÁS | FELÚJÍTÁS

MEGÚJÍTJUK …

Telekommunikációs-, szórakoztató-, számítástechnikai-, háztartási- és jármű-elektronikai eszközön és tartozékain végzünk funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikát, javítást, karbantartást és esztétikai megújítást.

A felújítás már az eszközök beszerzésénél elindul. Érdemes a beszerzésnél figyelembe venni, hogy mit válasszunk. A kérdés az, hogy a garanciális és néha külföldi szakszervizt részesítsük előnyben – és ráadásul kifizessük még a szállítási költséget is – vagy kérünk 3%-kal több eszközt és javító gyári értékeket visszaállító szoftvereket, leírásokat. Célszerű az ÁSZF-et is már úgy kialakítani, hogy az ügyfél feladata legyen az eszközök visszaszállítása az ügyfélszolgálati pontokra, és ne a szerelők/telepítők/forgalmazók gyűjtsék azokat be.

Amire képesek vagyunk

Műholdas és kábeltelevíziós beltéri egység (Set-top box), modem, illetve bármilyen telekommunikációs-, szórakoztató-, számítástechnikai-, háztartási-, jármű elektronikai eszköz, továbbá tartozékok (pl. távirányító, kábelek)

  • funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikája,
  • javítása,
  • karbantartása,
  • esztétikai felújítása (egyengetés, csiszolás, felület kezelés, festés, jelölés).

SELEJTEZÉS HELYETT

Elektronikai termékek teljes körű javítása, karbantartása és esztétikai felújítása a fő profilunk. Nagy széria számú szervizelés és megújítás mellett egyedi megrendelésekkel is foglalkozunk. Szervizünk level 1-3, és akár komponens szintű javításokra is képes. Esetleges gyártási hibákat feltérképezzük, és ajánlatot teszünk azok kiküszöbölésére (karbantartás – ECO).

Új készülékek bevezetése esetén 3 lépcsős szoftver field tesztet végzünk, és a prototípusok „gyenge pontjait” megkeressük. Műholdas antenna jelnyereségi tényező vizsgálatot, CAM/CI+ modul field tesztet, és készülékek kompatibilitás tesztjét is elkészítjük.

Fényezéssel, szitanyomással, lézeres jelöléssel tesszük egyedivé a kívánt termékeket, berendezéseket legyen az bármilyen felület, szín, felirat vagy logó.

… ÉS A TERMÉK TOVÁBB ÉL

Funkcionális, szoftver és hardver diagnosztika, Smart kártyaleválasztás, javítás, karbantartás, esztétikai felújítás (csiszolás, egyengetés, polírozás, fényezés, szitázás), tartozékok felújítása, beszerzése, személyre szabás, selejtezés, veszélyes hulladék kezelés, teljes körű logisztika, teljes körű kommunikáció, nyomon követés, jelentés és elemzés rendszer kialakítása (TAT, NFF), egyedi tesztszoftver írása igény szerint (pl. új eszközök tesztelési metódusának kidolgozása).

Rendelkezünk sok éves tapasztalattal hibafelderítés és szervizelés területén, mérnökökkel, technikusokkal, ESD védelemmel, 5S szerinti folyamatokkal, környezetkímélő technológiákkal. Ezen kívül: BGA forrasztó állomás, stressz teszt elvégzéséhez szükséges teszt kabin, SMD forrasztó állomások és saját szoftverek.

A beszerzési hálózat és a logisztikai terület folyamatos fejlesztése mellett rendelkezésünkre állnak fix beszállítók, akik segítségével folyamatosan aktualizálni tudjuk alkatrész bázisunkat és cserekészülékeinket. Nagy tapasztalatunk van riportok, elemzések készítésében. Auditált telephelyünk és tevékenységünk, valamint erős kommunikációnk pedig garanciát nyújt ügyfeleinknek a minőségi munkára.

Tesztelés

Régi eszközeit, új fejlesztéseit teszteljük, megvizsgáljuk, riportot készítünk.

Újrahasznosítás

Selejtes eszközök alkatrészeit megvizsgáljuk, és amennyiben lehet, fel is használjuk.

Folyamatos működés biztosítása, nincs megállás

Általunk nem marad sem Ön sem Ügyfele készülék, berendezés nélkül.

Garancia

Cégünk által szervizelt és/vagy felújított berendezésekre fél éves (6 hónap) illetve a felhasznált alkatrészekre dokumentált gyártói garanciát vállalunk.

Környezet

ESD-védett szerviz és tesztelői környezet

Az üzemünkbe beérkezett eszközök többszörös teszten mennek át, a garancia idő meghosszabbodik, nincs semmilyen rejtett hiba. Amit lehet, azt megmentünk.

MI MEGÚJÍTJUK, TE HASZNÁLOD

Legtöbb esetben gazdaságosabb és gyorsabb megoldás a meglévő eszközöket megújítani, mint heteket vagy hónapokat várni az új berendezésekre.